Legendarisch voetbaltruitje gezocht

Piet den Boer, voormalig KV Mechelen-voetballer, zoekt het voetbaltruitje waarin hij in 1988 het winnende doelpunt maakte tijdens de Europacup II. Nu doet hij een oproep om het truitje terug aan hem te bezorgen.

Herinneringen aan een mooie periode

In 1988 speelde KV Mechelen de legendarische finale tegen het Nederlandse Ajax tijdens de Europacup II. Daarbij won Mechelen met 1-0.

Dat winnende doelpunt kwam van Piet den Boer. Het voetbaltruitje dat hij toen droeg, heeft hij vlak na die wedstrijd aan iemand uitgeleend. Tot op de dag van vandaag heeft hij het nog steeds niet teruggekregen.

"Het heeft toch wat emotionele waarde voor mij, het was natuurlijk de finale, maar ook gewoon een hele mooie periode", zegt Piet den Boer.

Oproep

Nu, 30 jaar later heeft hij geen flauw idee waar het truitje is. Dus vraagt hij aan de persoon die het voetbaltruitje heeft om het aan hem terug te bezorgen zodat hij het kan inlijsten.

"Ik hoop dat deze oproep helpt om de persoon die het shirt in zijn kast heeft liggen tot besef te laten komen. Hopelijk laat hij zijn goed hart spreken. Voor hem heeft het veel minder waarde dan voor mij denk ik", voegt Piet er nog aan toe.

Meest gelezen