Adam Granduciel van The War On Drugs

The War On Drugs tweede headliner voor Pukkelpop, Thom Yorke en Bloc Party komen naar Brussel

The War On Drugs is de tweede headliner die Pukkelpop bekendmaakt. Adam Granduciel staat op donderdag 16 augustus op het hoofdpodium in Kiewit. Nog meer concertnieuws vanochtend: Thom Yorke komt solo naar de AB en Bloc Party speelt in oktober zijn debuut "Silent Alarm" in Vorst Nationaal. 

The War On Drugs stond ook in 2014 en 2015 al op de affiche van Pukkelpop. Nu staan ze er als headliner op het hoofdpodium. Ook Dua Lipa, bekend van hits als "Be the one", "Hotter than hell" en "IDGAF" staat op donderdag 16 augustus op Pukkelpop. Eerder werd al bekendgemaakt dat Kendrick Lamar op zaterdag 18 augustus de headliner is. Nog meer namen en de startdatum van de ticketverkoop worden binnenkort bekendgemaakt. 

Invision

Nog meer concertnieuws vanochtend. Thom Yorke van Radiohead heeft dit voorjaar enkele zaalshows in Europa gepland. Op zondag 3 juni staat hij solo in de AB in Brussel. Yorke brengt er zijn solowerk, samen met zijn metgezel Nigel Godrich en de hulp van Tarik Barri voor de visuals. 

All rights: www.joostvh.be

Dit najaar komt Bloc Party dan weer naar Vorst Nationaal in Brussel. Op zaterdag 20 oktober zullen Kele Okereke en co er hun eerste album "Silent alarm" uit 2005 integraal brengen. Het album werd unaniem geprezen door critici en betekende hun doorbraak bij het grote publiek. 

Concertphotographers.be

Meest gelezen