Bezoek het Radiohuis in Leuven

Ben je benieuwd naar de magie van de radio? Kom dan op 25 maart naar de expo R100+ in het Radiohuis in Leuven. Beleef er de hele evolutie van meer dan 100 jaar radio of presenteer je eigen radioprogramma.

Meer dan 100 jaar radio

De expo R100+ is een reis door ons collectief geheugen. Hoe was de allereerste radio-uitzending? Hoe is de techniek geëvolueerd vanaf de beginjaren tot nu, in het digitale tijdperk? Beleef die hele evolutie van de allereerste radio-uitzending in 1914 tot een eind in de toekomst op zondag 25 maart van 11u tot 18u in het Radiohuis.

Kijken en doen

Een studio uit 1938, schatten van artiesten, unieke opnames, een luisterspelstudio, reportagemateriaal, oude en heel nieuwe radiotoestellen. Er is veel te zien en ook veel te doen. Dompel je onder in een eindeloze lachbui of presenteer je eigen radioprogramma.

Meer info? https://100jaarradio.be/

Ontdek de vernieuwde expo hier al eens:

Meest gelezen