Harry en Meghan eten vlierbloesem- en citroentaart op hun huwelijk

De Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle hebben een vlierbloesem- en citroentaart besteld voor hun huwelijk. Dat meldt Kensington Palace op Twitter. Claire Ptak zal het gebak maken.

Een vlierbloesem- en citroentaart uit de oven van Claire Ptak: dat zullen prins Harry en Meghan Markle samen met hun gasten eten op hun huwelijk op 19 mei, zo meldt Kensington Palace vandaag op Twitter.

De taart zal "de heldere smaken van de lente" bevatten en zal met boterroom en verse bloemen zijn bedekt. Volgens The Telegraph breken Harry en Meghan zo met de koninklijke traditie om gasten op een huwelijk fruittaart te serveren.

Ptak is de eigenaar van Violet Cakes, een banketzaak in Londen. Ze gaat prat op het gebruik van biologische en seizoensgebonden ingrediënten voor haar creaties. Markle interviewde haar ooit voor haar lifestylewebsite The Tig.

"Ik vind geen woorden om te zeggen hoe opgetogen ik ben dat ik ben gekozen om de huwelijkstaart voor prins Harry en juffrouw Markle te maken", zegt ze in een mededeling. "We delen dezelfde waarden over voeding zoals herkomst, duurzaamheid en smaak."

Meest gelezen