Huis volledig uitgebrand in Rekkem

In de Murissonstraat Rekkem bij Menen is er een huis helemaal uitgebrand. Rond middernacht merkte de bewoner, die televisie aan het kijken was, vlammen aan het plafond op. Hij liep naar buiten en verwittigde de brandweer. In geen tijd stond het huis helemaal in brand. De brandweer kon niet verhinderen dat de woning volledig uitbrandde.

De huizen ernaast konden wel gered worden. De brand leidde tot een enorme rookpluim boven Rekkem. Een deskundige van het parket probeert de precieze oorzaak van de brand te vinden. Op het eerste zicht wijst alles in de richting van een defect aan een houtkachel.

Twee jaar geleden raakte hetzelfde huis al zwaar beschadigd. Een Franse bestuurder richtte toen een ware ravage aan in de Murissonstraat. Hij reed enkele geparkeerde auto’s aan en maakte uiteindelijk een gat in de gevel van het huis.

 

Meest gelezen