Millie Bobby Brown charmeert (nog meer) door duet met vriendje

Ze werd een absolute wereldster door de populaire Netflix-serie "Stranger things". De eindeloos onschuldige blik van Eleven, een rol van Millie Bobby Brown, ging duidelijk niet ongemerkt voorbij aan de miljoenen kijkers van de serie wereldwijd. Het leverde Brown een MTV Movie Award op en komende zaterdag maakt ze kans daar nog een Kids’ Choice Award bij te voegen. En zingen kan ze blijkbaar ook. Voor de grap voorlopig, zoals ze bewees met een filmpje waarin de 14-jarige Brown een duet zingt met haar vriendje, de 15-jarige zanger Jacob Sartorius. Het filmpje wordt intussen massaal bekeken en geliket. 

"She looks so cute!", is een reactie die meermaals terugkomt als het over Brown gaat en dat is ook dit keer niet anders. Samen met Sartorius, die in 2016 een paar kleine hitjes had in de VS en Canada, zingt ze diens nummer "Nothin’ with you" in een zwart-witfilmpje, terwijl Sartorius haar op gitaar begeleidt. Het filmpje werd op Browns account op enkele dagen tijd bijna 7 miljoen keer bekeken, met meer dan 2 miljoen likes. Op de Instagram­account van Sartorius werd het filmpje ruim 1,6 miljoen keer bekeken.

Op het nieuwe seizoen van "Stranger things" is het nog even wachten, wellicht tot 2019. De opnames zouden eind april beginnen. Aan de cast is alvast een fikse opslag beloofd, zo melden diverse nieuwsmedia. Brown zou "tenminste" 250.000 dollar per aflevering ontvangen.

Meest gelezen