2017 Invision

Céline Dion schrapt concerten door oorproblemen: "Het geluk staat niet aan mijn kant"

Céline Dion schrapt alle concerten die deze en volgende maand gepland stonden. De zangeres heeft al een tijdje last van oorproblemen. "En dat maakt het moeilijk om te zingen", zo is te horen. 

De zangeres kampt al zo'n anderhalf jaar met problemen aan haar oor. Ze heeft last van tuba aperta, een verschijnsel waarbij de buis van Eustachius te vaak open staat en zo te veel lucht toelaat in het middenoor. Medicatie heeft een tijdje geholpen, maar nu niet meer, zo staat te lezen in een verklaring. Daardoor hoort de zangeres niet zo goed momenteel, "wat het moeilijk maakt om te zingen". 

Daarom worden alle optredens van 27 maart tot en met 18 april in Caesars Palace Las Vegas geannuleerd. Vanaf 22 mei zal ze weer optredens geven.

"Het geluk staat niet aan mijn kant de laatste tijd", zegt Céline Dion in een verklaring. "Ik keek zo uit naar deze shows en dan gebeurt dit. Ik kan het gewoon niet geloven. Mijn excuses aan alle mensen die kaartjes hebben gekocht. Ik snap als geen ander hoe teleurstellend deze mededeling is. Het spijt me oprecht."

Ook in januari moest Céline Dion al enkele concerten afzeggen, toen omdat ze ziek was. 

Wie een ticket heeft gekocht voor een van de afgelaste shows, krijgt zijn geld terug.

Meest gelezen