Drie verdachten aangehouden na ramkraak op Mediamarkt in Gent

De politie heeft drie mannen opgepakt die verdacht worden van de ramkraak op de Mediamarkt in Zwijnaarde bij Gent eind vorig jaar. Het gaat om twintigers uit het Brusselse. De onderzoeksrechter heeft hen alle drie aangehouden.

Eind december 2017 werd de vitrine van de Mediamarkt in Zwijnaarde in Gent aan diggelen gereden door een gestolen wagen. De auto werd daarna in brand gestoken en achtergelaten. De daders verdwenen met een grote buit, waaronder smartphones en computers.

Na  onderzoek kwam de politie verschillende verdachten op het spoor. Begin deze week vielen agenten binnen op 5 verschillende adressen, in Sint-Jans-Molenbeek, Meise, Anderlecht, Brussel en Willebroek. Daar werden drie mannen opgepakt, twintigers uit het Brusselse. Bij de huiszoekingen werden ook een wagen en meerdere gsm's in beslag genomen voor verder onderzoek. De drie mannen zijn verhoord door de onderzoeksrechter en alle drie ook aangehouden.

Meest gelezen