Man verliest controle over quad en botst tegen eigen sportwagen

Een quad parkeren is niet zo makkelijk als je denkt. Dat mocht althans Andy Quay uit Greenock, Schotland, aan den lijve ervaren. Toen hij de quad probeerde stil te leggen, schoot die plots vooruit, recht op de Ford Mustang van Quay zelf af. Zowel de quad als de sportwagen, die de jonge Schot nog maar net in zijn bezit heeft, kwam niet ongeschonden uit het avontuur.

Het filmpje dateert van eind februari, maar ging pas enkele dagen geleden viraal:

De 25-jarige Quay op diverse Britse nieuwsmedia: "De bedoeling was om de quad te parkeren. Maar plots vertrok hij en ging hij op zijn achterwielen staan. Ik kon hem niet langer tegenhouden en werd zelfs meegetrokken. Waardoor hij tegen mijn auto botste en de zijspiegel aan de autodeur afbrak."

"Die quad is eigenlijk eigendom van een vriend. We waren bezig om hem naar een aanhangwagen te brengen, om hem te vervoeren. De quad raakte ook beschadigd. En mijn been en pols kwamen er ook niet ongeschonden uit."

Volgens Quay was het voorval te wijten aan mechanische mankementen aan de quad.

Meest gelezen