Videospeler inladen...

Supersterren doen mee aan "March for Our Lives" tegen wapengeweld in VS

Op de grote manifestatie "March for our lives" tegen wapengeweld in de VS - met naar schatting een half miljoen deelnemers in Washington DC -  kwamen ook supersterren uit de muziekwereld hun steun betuigen met een optreden. Onder hen Miley Cyrus, Ariana Grande en Jennifer Hudson.

Superster Ariana Grande heeft wapengeweld van dichtbij meegemaakt. In mei vorig jaar blies een terrorist zichzelf op na afloop van haar concert in Manchester in het Verenigd Koninkrijk. Er vielen toen 22 doden en 59 gewonden, waaronder veel jongeren en kinderen. Ariana Grande kwam haar steun betuigen op de manifestatie tegen wapengeweld in Washington DC. 

Videospeler inladen...

Ook actrice en zangeres Miley Cyrus was van de partij. Dat had ze gisteren al aangekondigd via twitter. 

Videospeler inladen...
AP
AP

Meest gelezen