Videospeler inladen...

U kan nu ook met de smurfen de lucht in

Brussels Airlines heeft vandaag zijn vijfde "iconische vliegtuig" voorgesteld: volledig beschilderd in het thema van de Smurfen. Het beschilderde A320-vliegtuig krijgt de naam "Aerosmurf". 

Zeven maanden, 1.415 ingezonden ideeën en 14 verfdagen na de start van de Belgian Icon-wedstrijd is het vijfde iconische vliegtuig van Brussels Airlines klaar om zijn Belgische kleuren uit te dragen in Europa en de rest van de wereld.

Het Smurfen-design is van de hand van de Italiaanse Marta Mascellani. "Brussels Airlines - We fly you to the home of the smurfs", staat op de flank van het A320-vliegtuig te lezen.

"De Smurfen, die dit jaar hun 60e verjaardag vieren, zijn één van onze meest populaire tekenfiguurtjes en dus de ideale vliegende ambassadeur voor België", aldus de luchtvaartmaatschappij. "Vanaf morgen brengt Aerosmurf - samen met de vier andere Belgian Icons Rackham (Kuifje), Magritte, Trident (Rode Duivels) en Amare (Tomorrowland) - de wereld naar België en het beste van België naar de wereld."
 

Nicolas Maeterlinck

Meest gelezen