"De 3 wijzen" op Eén legt nipt de duimen voor "De mol" op Vier

Ruim 1 miljoen mensen hebben naar de eerste aflevering van "De mol" op Vier gekeken. Het programma verslaat daarmee nipt "De 3 wijzen" op Eén. Ook "Gevoel voor tumor" doet het goed.

"De 3 wijzen" en "Gevoel voor tumor" op Eén, "De mol" op Vier en "Boer zkt vrouw" op VTM: dat is sinds gisteren het menu dat de grootste Vlaamse zenders de kijker op zondagavond voorschotelen. De grote vraag was wie de strijd om de kijker zou winnen. Het antwoord blijkt "De mol", al is het nipt.

Alles samen hebben 1.039.537 mensen naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van "De mol" gekeken, zo blijkt uit cijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). Daarmee doet het programma het net iets beter dan "De 3 wijzen" dat 969.936 kijkers lokte.

Ook de tweede aflevering van "Gevoel voor tumor" deed het goed. Die volgde op "De 3 wijzen" en haalde 877.240 kijkers. "Boer zkt vrouw" eindigt op de vierde plek met 525.416 kijkers.