Trucker zwaargewond na botsing in dichte mist in Diksmuide

In de Schoorbakkestraat in Diksmuide zijn maandagmorgen twee vrachtwagens op elkaar ingereden. Dat gebeurde in de mist. Je kon er op dat moment maar enkele tientallen meters ver zien. De chauffeur van de tweede vrachtwagen wordt bevrijd uit zijn wrak. Hij liep zware verwondingen op.

Het ongeval gebeurde net over de Schoorbakkebrug in de richting van Pervijze. Door het water hing daar nog een dikkere mist. Een Poolse trucker vertraagde om een onduidelijke reden en de truck achter hem reed erop in.

Een tractor die achterop reed kon nog net stoppen. De cabine van de tweede truck is volledig verbrijzeld. De brandweer is nog steeds bezig de trucker te bevrijden. Hij liep zeker zware verwondingen op.

De Schoorbakkestraat is volledig afgesloten voor het verkeer.