Uil zet huwelijksceremonie op stelten

Jeni Arrowsmidt en Mark Wood dachten hun huwelijk de nodige luister bij te brengen door de trouwringen te laten afleveren door een uil. Maar het koppel, dat trouwde in Peckforton Castle, in het Britse graafschap Cheshire, kreeg meer dan het gevraagd had. Niet alleen werden de ringen in een zakje afgeleverd, de uil in kwestie vond het daarna nodig zijn zinnen te zetten op een van de bruidsjonkers. Tot hilariteit van de aanwezige gasten.

Huwelijksfotografe Stacey Oliver op diverse Britse nieuwsmedia: "Het was een van de grappigste momenten die ik ooit op een huwelijk meegemaakt heb. Dat de bruidsjonker van zijn stoel valt, sowieso een geweldige reactie, deed het publiek uitbarsten in luid gelach."

"Het is niet duidelijk waarom, maar plots had de uil het op hem gemunt. Een bijkomend probleem was dat die bruidsjonker eigenlijk bang is voor alles wat vliegt." Het leverde onder meer volgende opmerkelijke foto op:

"Het was ronduit een hilarisch moment en heeft ons huwelijk nu een herinnering gegeven die we nooit zullen vergeten", voegde de kersverse bruid er nog aan toe. Bewijs daarvan volgende beelden: