(On)herkenbaar: de cast van "Dawson's creek" komt voor het eerst sinds 2003 samen

15 jaar nadat aan "Dawson's creek" een einde is gekomen, hebben de acteurs een reünie gehouden. Dat gebeurde in het kader van een groepsinterview met Entertainment Weekly.

Kerr Smith (Jack McPhee), Meredith Monroe (Andie McPhee), Katie Holmes (Joey Potter), Michelle Williams (Jen Lindley), Busy Philipps (Audrey Liddell), James Van Der Beek (Dawson Leery), Mary Beth Peil (Evelyn "Grams" Ryan) en Joshua Jackson (Pacey Witter): het zijn namen en personages die kinderen van de jaren 90 meteen terugvoeren naar "Dawson's creek", de melodramatische tienerserie die liep van 1998 tot 2003.

Voor het eerst sinds een einde aan "Dawson's creek" een einde is gekomen, hebben de acteurs van toen een reünie gehouden. Dat gebeurde op 12 maart in New York in het kader van een groepsinterview en een fotosessie voor Entertainment Weekly.

Sommige acteurs lijken geen haar veranderd, andere hebben wel een hele metamorfose ondergaan:

Joshua Jackson, Katie Holmes, James Van Der Beek en Michelle Williams in 1998. vide