Alle slachtoffers van voyeur Hogeschool Gent geïdentificeerd

Alle slachtoffers van de voyeur die beelden had gemaakt in de douches van de sporthal van de Hogeschool Gent, zijn geïdentificeerd. Dat meldt de Gentse politie in een persbericht. "Wie zich dus nog zou afvragen of zij gefilmd of gefotografeerd werd, hoeft zich geen zorgen te maken", klinkt het.

Op een Nederlands voyeuristisch forum waren verschillende video's te zien van vrouwen in de kleedkamers en douches van de sporthal van de Hogeschool Gent. De beelden waren genomen via een gat in een deur. De Gentse politie riep mogelijke slachtoffers op om zich bij de politie te melden.

Intussen is dat niet meer nodig. De politie laat in een persbericht weten dat alle slachtoffers die in beeld komen op de video's zijn geïdentificeerd. "Wie zich dus nog zou afvragen of zij gefilmd of gefotografeerd werd, hoeft zich geen zorgen te maken", klinkt het. "Het is niet meer nodig om de politie te contacteren."

Voor de zaak is een man van 41 aangehouden. Hij heeft bekentenissen afgelegd. Morgen wordt beslist of hij kan vrijkomen in afwachting van zijn proces.