Communiefoto's bij de politie in Marke

Het was eens iets anders vanmiddag in het Commissariaat Ter Doenaert in Marke. Voor een keer mochten tien communicanten en kindjes die hun lentefeest vieren op de motor of in een politiewagen. En dat allemaal voor de perfecte foto!

Op die manier kunnen de kinderen originele foto's laten maken voor hun communie- of lentefeestkaartje. De kinderen en hun ouders waren alvast heel enthousiast. "Ik mocht foto's trekken bij de combi en bij de motor en ik vond dat supercool", vertelt een communicantje.

Verrrassing

"Normaal gaat onze zoon op woensdagnamiddag voetballen. We vertelden hem dat hij vandaag niet mocht gaan en daar was hij toch wat ontgoocheld over. Maar toen we hem vertelden dat we als verrassing naar de politie gingen om foto's te trekken voor zijn communie, was hij heel blij", vertelt een moeder.