Video player inladen ...

Vrachtwagen met kadavers gekanteld op de E314: "Weg vrijgemaakt"

Op de E314 in de richting van Leuven is vanochtend vroeg ter hoogte van Holsbeek een vrachtwagen die geladen was met kadavers gekanteld. De lading van de vrachtwagen kwam op de snelweg terecht en de file groeide aan tot meer dan twee uur. De weg is iets voor 8.30 uur vrijgemaakt.

Rond 4 uur vanochtend gebeurde er een ongeval met een vrachtwagen die slachtafval en kadavers vervoerde. De oplegger kantelde en kwam gedeeltelijk in de berm en gedeeltelijk op de weg terecht. De lading ligt verspreid over de snelweg. 

De brandweer was een hele tijd bezig met het slachtafval en de kadavers op te ruimen. Daarna moest het wegdek nog proper worden gemaakt en moest de vrachtwagen worden getakeld.

Door het ongeval werd de E314 in de richting van Leuven volledig afgesloten in Holsbeek. 

Video player inladen ...