Inbrakenplaag in Tollembeek

Inbrekers waren donderdagnacht bijzonder actief in Tollembeek. Ze drongen binnen in zeker acht woningen, waardoor het vermoeden bestaat dat er een bende aan het werk was.

In de Flieterkouter noteerde de politie vrijdagochtend drie verschillende feiten. Telkens werd een gaatje in het raam geboord om zo het raam te kunnen openen. De daders doorzochten enkel het gelijkvloers en gingen met onder meer geld aan de haal. In de Plaatsstraat werden twee woningen bezocht. Opnieuw werd een gaatje in een raam geboord of werd het raam opengebroken. Hier verdwenen geld, juwelen en multimediatoestellen.

In de Statiestraat sloegen de daders op de vlucht omdat de hond begon te blaffen, terwijl bij een andere woning wel werd binnengedrongen maar niets werd gestolen. Tot slot werd ook in een woning in de Muylebeek binnengedrongen en werden multimediatoestellen gestolen. Ook hier raakte de dief binnen door een gaatje in het raam te boren.