In 2015 werden al pop-up-Thuis-tenten georganiseerd.

Stevent de seizoensfinale van "Thuis" af op "laagste kijkcijfers" ooit?

De seizoensfinale van de Eén-serie "Thuis" zal voor het eerst op een donderdagavond uitgezonden worden (en dus niet op een vrijdagavond), meer bepaald op 14 juni. Door het WK voetbal in Rusland vervroegt de finale.  De laatste en tevens dubbele aflevering zal ook op grote schermen kunnen bekeken worden in drie steden samen met de cast. Bedoeling is dat iedereen samen kijkt.

"Dit jaar zorgt de beschikbaarheid van de grote schermen voor het WK ervoor dat we ons publieksevent eens over een andere boeg kunnen gooien: we brengen mensen niet op één locatie samen, maar op drie grote pleinen en met uitbreiding in heel Vlaanderen", legt "Thuis"-producer Hans Roggen uit.

Die drie pleinen zijn: de Plantinkaai in Antwerpen, het Kolonel Dusartplein in Hasselt en het Schouwburgplein in Kortrijk. "Ik hoop dat dit de finale met het laagste kijkcijfer ooit wordt”, vertelt Hans Roggen met een knipoog. “Want dan weten we dat iedereen uit zijn kot gekomen is om samen te genieten."