Kind komt om het leven na val van de zesde verdieping

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is in de vooravond een 3-jarig meisje overleden. De kleuter viel van de zesde verdieping van een appartementsgebouw. Dat meldt het Brusselse parket dat een onderzoek opent.

Het drama speelde zich af in de Vooruitgangstraat in Schaarbeek. Rond 19 uur kwam de kleuter om het leven na een val van de 6de verdieping.  Het meisje overleed op weg naar het ziekenhuis. Het Brusselse parket heeft een onderzoek geopend naar de omstandigheden van het drama. Het gerechtelijk labo is ter plaatse. Een wetsdokter zal het lichaam van het slachtoffertje onderzoeken. Voorlopig wijst alles in de richting van een spijtig ongeval. Opmerkelijk is dat in januari 2017 ook al een kind overleed na een val uit het gebouw. Een jongetje viel toen vanop de 14e verdieping naar beneden.