Adele zegent huwelijk van Alan Carr ("Chatty man") in haar achtertuin in Los Angeles in

Adele heeft het huwelijk van Alan Carr en zijn partner Paul Drayton in haar achtertuin in Los Angeles ingezegend. Dat heeft de Britse presentator op ITV verklapt. De Britse zangeres liet zich hiervoor speciaal "wijden".

Adele kan niet alleen zingen, op eenvoudig verzoek trouwt ze ook mensen. In januari heeft ze het huwelijk van Alan Carr en zijn partner Paul Drayton eigenhandig in haar eigen achtertuin in Los Angeles ingezegend. Dat heeft de Britse presentator bekend van "Chatty man" vanochtend op de Britse zender ITV verklapt.

"Adele kent Paul en ik al jaren", zei Carr. "Ze zei ons dat ze onze speciale dag wou organiseren. Ze wou alles regelen. Dat deed ze ook. Ze liet zich wijden en ze heeft ons huwelijk ingezegend. Ze is de liefste mens ooit."

Carr voegde eraan toe dat Adele zong tijdens hun openingsdans. Om welk nummer het ging, wou hij niet kwijt. Nadien vloog Adele het kersverse paar naar Las Vegas om een concert van Céline Dion bij te wonen.

Je kent me, elk excuus om me op te kleden is goed

Adele

Adele heeft het nieuws intussen bevestigd met een foto op Instagram. "Gezien iedereen het intussen weet: in januari heb ik 2 van mijn beste vrienden getrouwd", schrijft ze bij een foto van zichzelf in een soort priestergewaad voor een muur vol bloemen. "Je kent me, elk excuus om me op te kleden is goed."

Het is niet duidelijk hoe Adele zich precies liet "wijden". Wel bestaan in de VS verschillende organisaties die dat gratis en online aanbieden.

Meest gelezen