Belg Kris Van Assche nieuwe artistiek directeur bij Berluti

Na zijn vertrek bij Dior start Kris Van Assche aan een nieuw verhaal bij Berluti: "Ik aanvaard deze uitdaging met groot plezier." 

Kirs Van Assche vervangt de Fransman Haider Ackermann als artistiek directeur bij Berluti. Midden maart stopte hij als artistiek directeur bij Dior Homme.

Moederbedrijf LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy)  meldde toen al dat Van Assche binnen de groep zou blijven. Nu kennen we dus zijn nieuwe functie: artistiek directeur bij Berluti.  Dat merk maakt luxueuze lederwaren voor mannen.

Van Assche reageerde zelf al opgetogen via Instagram. "Ik heb altijd al bruggen willen bouwen tussen de savoir-faire, de erfenis van een modehuis en mijn directe hedendaagse kijk op mode. Antoine Arnault (CEO bij Berluti) sprak met mij over zijn ambities voor Berluti en ik aanvaard deze uitdaging met groot plezier. Ze sluit sterk aan bij mijn eigen wil en visie." 

Meest gelezen