2017 USA Network Media, LLC

Meghan Markle trouwt eerst met Mike, en daarna met Harry

In de tv-serie "Suits" trouwt Meghan Markle in de slotaflevering van seizoen 7 eindelijk met haar grote liefde Mike Ross. Dat huwelijk wordt uitgezonden op woensdag 25 april. Goed drie weken later, op zaterdag 19 mei doet ze haar huwelijksgeloften nog eens over. Dit keer wel met prins Harry, in St George's Chapel in Windsor. En die uitzending haalt vermoedelijk een pak meer kijkers. 

Als een actrice verdwijnt uit een tv-serie, dan moeten de scenarioschrijvers daar een goed verhaal bij bedenken. Die van de Amerikaanse serie "Suits" wisten op tijd van dat andere huwelijk om een mooi einde voor advocate Rachel Zane - het personage gespeeld door Meghan Markle - te bedenken. Ze mag na jaren eindelijk trouwen met haar grote liefde Mike Ross - gespeeld door acteur Patrick Adams. Dat huwelijk was trouwens al eens eerder aangekondigd in de serie, maar kon toen bij wijze van dramatische wending niet doorgaan.

Ik ben zo blij  voor wat  Meghan in haar privéleven overkomt, en het gebeurde gewoon gelijktijdig. Die dingen gebeuren nu eenmaal.

Aaron Korsh, bedenker van de tv-serie "Suits"

"Wanneer je met een tv-serie begint, is er niemand die je waarschuwt dat een van je actrices met een prins gaat trouwen", zegt bedenker Aaron Korsch. "We moesten dit doen. Ik ben zo blij  voor wat Meghan in haar privéleven overkomt, en het gebeurde gewoon gelijktijdig. Die dingen gebeuren nu eenmaal."

De slotaflevering van seizoen 7 wordt uitgezonden op woensdag 25 april. Daarna verdwijnen Rachel Zane en Mike Ross uit de serie. De opnames voor het achtste seizoen van "Suits" starten nog deze maand, met nieuwe personages.

Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Exact 24 dagen na haar tv-huwelijk, op zaterdag 19 mei, doet Meghan de gang naar het altaar nog eens over, maar dit keer in het echte leven. Haar huwelijk met de Britse Prins Harry in St George's Chapel in Windsor wordt ook op tv uitgezonden.  De kijkcijfers van die uitzending zullen vermoedelijk iets hoger liggen dan die voor de slotaflevering van "Suits". 

Meest gelezen