Ryan Reynolds hoopt op relatieproblemen met zijn echtgenote

"Ryan Reynolds van de bioscoopfilm "Deadpool" en zijn vrouw Blake Lively vinden het moeilijk om nog 'quality time' met elkaar te vinden", blokletterde nieuwswebsite International Business Times  afgelopen weekend om daarna verder in te gaan op de relatieproblemen tussen beiden. Maar Ryan Reynolds zou zichzelf niet zijn, mocht hij op dergelijke berichten niet op zijn gekende humoristische manier reageren. 

"Ze zijn ongetwijfeld een van de populairste koppels in Hollywood en deinzen er niet voor terug elkaar voor de gek te houden via sociale media. Maar hun jobs, waardoor ze vaak lange tijd afzonderlijk van elkaar acteren, eisen nu hun tol", aldus International Business Times nog. En dus is de conclusie niets anders dan "echtscheidingsgeruchten".

Daar wist Reynolds op zijn gekende manier snel komaf mee te maken door te stellen dat hij wel wat tijd voor zichzelf zou kunnen gebruiken:

Zoveel branie lokte op sociale media weer de nodige reacties uit:

Meest gelezen