Burgemeester van Opwijk Albert Beerens voor 7e keer lijsttrekker Open VLD

In Opwijk is de 67-jarige Albert Beerens bij de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw lijsttrekker en kandidaat-burgemeester voor Open VLD. Beerens is burgemeester sinds 2013 en bekleedde die functie ook al eens in de jaren 2001-2003. Het is al de zevende opeenvolgende keer dat hij in deze Vlaams-Brabantse gemeente de Open VLD-lijst aanvoert

Beerens leidt momenteel in Opwijk een coalitie van Open VLD en N-VA. Open VLD haalde bij de vorige verkiezingen 8 zetels op 23 en N-VA 7.

Op de tweede plaats van de Open VLD-lijst prijkt schepen Joske Vermeir en derde staat Peter Beerens, zoon van de burgemeester en OCMW-raadslid. Naast zijn zoon staat ook Beerens' echtgenote Christiane Goubert op de lijst, namelijk op plaats 12.

Meest gelezen