Lege auto rijdt in op leeg terras van café Den Turk in Gent

In Gent is een auto ingereden op het terras van het bekende café Den Turk, rechtover het stadhuis. Er vielen gelukkig geen gewonden, want er zaten geen mensen op het terras. En, ook in de auto zat er niemand. De bestuurder vergat de handrem op trekken, de auto begon uit zichzelf te bollen.

Een bijzonder vreemd tafereel aan de Botermarkt in Gent, vlak bij het stadhuis. Daar reed een lege auto in op het terras Den Turk. De auto bolde eigenlijk het terras op, want de bestuurder vergat de handrem op te trekken. De auto stond geparkeerd in een straat vlakbij en een vrachtwagen botste er tegen aan. Daardoor ging hij aan het rollen en belandde dus op het terras.

Gelukkig was dat leeg, er waren geen terrasgangers door het kwakkelweer. De auto raakte zwaar beschadigd, café Den Turk betreurt enkel een kapotte terrasstoel. Het voorval veroorzaakte heel wat hilariteit, maar bij mooi weer had het helemaal anders kunnen aflopen. Den Turk is een erg populair café in de Gentse binnenstad, heel wat mensen genieten er vaak in de zon van een drankje. Gelukkig besloten de weergoden vandaag dus anders.

Meest gelezen