AP2012

Na spoorwegmaatschappij SNCF kondigt Air France ook nieuwe stakingsdagen aan

De vakbonden van Air France hebben vier nieuwe stakingsdagen aangekondigd. Het overleg tussen vakbonden en directie van de Franse luchtvaartmaatschappij hebben geen resultaat opgeleverd. Er zal worden gestaakt op 17, 18, 23 en 24 april.

Na de vakbonden bij Franse spoorwegmaatschappij SNCF hebben ook de vakbonden bij de luchtvaartmaatschappij Air France nieuwe stakingsdagen aangekondigd.

De vakbonden bij Air France eisen een loonsverhoging van 6 procent voor alle werknemers. De directie weigert in te gaan op die eis.

 

De vier nieuwe stakingsdagen bij Air France zijn 17, 18, 23 en 24 april. De actiedagen vallen samen met de eerder aangekondigde extra stakingsdagen bij de Franse spoorwegmaatschappij SNCF. De acties bij het spoor zijn gericht tegen de hervormingsplannen van de Franse president Macron.

Meest gelezen