Man verstopt zich in berm na ongeval

Een 38-jarige man uit Wilsele kwam donderdagvoormiddag even voor 11 uur met zijn auto in een bocht  op de Wijgmaalsesteenweg in de berm terecht. De auto bleef liggen op de linkerflank.

Na het ongeval kroop de bestuurder ongedeerd uit zijn auto en wandelde weg. Een getuige belde de politie en vertelde dat de man een dronken indruk gaf. Toen de politie aankwam was de bestuurder nergens meer te bemerken.

Een tweede patrouille die in de buurt op zoek ging naar de bestuurder, werd aangesproken door een voorbijganger. Die wees hen er op dat er iets verder een man in de gracht verstopt lag. Het bleek te gaan om de bestuurder van de auto. Hij legde een positieve ademtest af en zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. De auto werd getakeld door de sleepdienst.

Meest gelezen