Mobilhome rolt in kanaal bij Maasmechelen

Langs de Schipperstraat in Boorsem bij Maasmechelen is een mobilhome in het kanaal terecht gekomen. De bestuurder bleef gelukkig ongedeerd. Mogelijk was er een probleem met de handrem en ging het voertuig daardoor aan het rollen.

  • (Non) Traité - Sébastien Van Malleghem - De Standaard, De Morgen
  • Trump in België - Fred Debrock - De Standaard
  • Where's Puigdy? - Pieterjan Luyten - De Morgen

"Mijn man had gerammel gehoord onder de mobilhome en hij wou toch even checken wat er aan de hand was", zegt Karen Vandercamp. "Maar door het uitwijken, tegenliggers en luisteren naar wat er mis was, denk ik dat hij de controle verloren is."

Gelukkig waren er enkele omstaanders die de man op het droge hebben gehaald. "Hij kon niet zelf op de kant komen, want de kant was veel te hoog. Toen ik aankwam zat hij kletsnat op de kant. Fysiek is hij in orde, maar we zijn allebei wel heel erg geschrokken."

De voorruit van de mobilhome is eruit gegaan, maar ondertussen hebben de brandweer en de takeldienst de mobilhome terug uit het kanaal getrokken.

Meest gelezen