© VRT

Chris Dusauchoit: "Ik ga hieraan ten onder, dit vreet mijn ziel op"

Chris Dusauchoit, bekend van onder meer "Dieren in nesten", heeft op Twitter uitvoerig zijn vete met zijn buurman uit de doeken gedaan. Het bedrijf van de man zou voor heel wat overlast zorgen in de buurt en het zit Dusauchoit duidelijk hoog.

Gisteren legde Dusauchoit in maar liefst 13 tweets uit waar het over gaat. Het bedrijf naast zijn huis werd overgenomen en sindsdien is volgens Dusauchoit het hek van de dam: zijn tuin wordt overstroomd door kalvermest, er heerst een vliegenplaag en de nieuwe eigenaar zou er malafide praktijken op nahouden.

Een bloemlezing van de tweets die Dusauchoit gisteren verstuurde:

Dusauchoit heeft al verschillende stappen ondernomen. Hij heeft pv's laten opstellen door de politie, heeft het Voedselagentschap opgetrommeld en hij haalde de milieu-inspectie erbij, maar dus zonder resultaat.

Vandaag bedankte hij op Twitter zijn volgers voor de vele reacties die hij kreeg op zijn tweets van gisteren. Dat het probleem hem bijzonder hoog zit, bewijst zijn voorlopig laatste tweet:

Meest gelezen