Oprit E 314 in Kessel-Lo tot september dicht

Vanaf 9 april is de oprit naar de E314 in Kessel-Lo afgesloten wegens onderhoudswerken. Iedereen die de E314 op wil - in de richting van Brussel - zal die van Herent (eentje verder) of Holsbeek (eentje dichter) moeten nemen. Vanaf september gaat de oprit in Kessel-Lo weer open.

Vanaf 9 april is de oprit aan de E314 in Kessel-Lo afgesloten voor het verkeer. Al wie naar Brussel wil, moet een oprit eerder nemen (die van Holsbeek) of eentje verder (die van Herent). De oprit wordt afgesloten omdat het wegdek er een stevige onderhoudsbeurt nodig heeft. Er blijven wel twee rijbanen vrij maar Wegen en Verkeer verwacht sowieso veel verkeershinder. Autobestuurders houden best de verkeersinformatie in de gaten.

De werken zullen een hele zomer duren. In september gaat de oprit in Kessel-Lo in de richting van Brussel weer open. De afrit in Kessel-Lo blijft al die tijd gewoon open. Die zal volgend jaar - rond dezelfde tijd - worden afgesloten omdat dezelfde werken dan gebeuren in de andere richting (richting Lummen). 

Meest gelezen