SBS/Vier

Datingprogramma "Matchmakers" van Jani Kazaltzis krijgt remake in de VS

Het nieuwe datingprogramma "Matchmakers" van Jani Kazaltzis krijgt een remake in de Verenigde Staten. Electus International heeft de rechten daarvoor gekocht. Opmerkelijk is dat het programma nog moet uitgezonden worden op Vier.

In "Matchmakers" smeedt Jani met de vrienden van een single een complot. Samen met hen kiest Jani drie andere singles uit die bij hem of haar passen, en zorgen ze ervoor dat de matches elkaar ontmoeten.  De singles daten dus zonder het te weten in omstandigheden die in scène zijn gezet.

"Matchmakers" is een programma van Roses Are Blue, het productiehuis van onder meer Mathias Coppens dat ook het Eén-programma "Down the road" maakte.  "Matchmakers" wordt vanaf 16 april uitgezonden.

Meest gelezen