Eerste beelden van "Secrets" in muziekclip van Adil El Arbi en Bilall Fallah

Vanaf maandag 16 april loopt de nieuwe fictiereeks "Secrets" op Eén en op verschillende digitale platformen van de VRT. De zender heeft de eerste beelden online gezet. Het gaat om de muziekclip "Let you go" geregisseerd door het succesduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, met zangeres OT en dj BVD KULT. 

"Secrets" volgt scholieren van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen die op skireis trekken. Tijdens die reis sterft Maarten na een val uit een raam. Gaandeweg ontdekken de vrienden dat de val misschien geen ongeluk was. Een zekere "Jim Secret" trekt de geruchtenmolen via sociale media op gang.

De reeks zal vanaf 16 april negen weken te volgen zijn via zender Eén, via één.be en MNM.be, via de Facebookpagina van "Secrets", het YouTubekanaal van Eén, en via VRT NU. De kijkers online krijgen de aflevering eerst te zien, op 16 april vanaf 15.30 uur al. Vanaf 23 april wordt elke weekdag om 15.30 uur een aflevering van 5 minuten online gelost.

Zangeres OT, Rising Star bij MNM, maakte de titelsong "Let you go" met dj BVD KULT. OT figureerde zelf mee in "Secrets" en beelden uit de reeks werden in de videoclip gebruikt. Adil El Arbi en Bilall Fallah stonden in voor de regie, de regie van de reeks zelf was in handen van Sara van Oostrum.

Bekijk de clip van "Let it go" hieronder
:

Meest gelezen