Man die verkeersslachtoffer wil helpen krijgt rake klappen

In Assenede, in Oost-Vlaanderen, is een man arbeidsongeschikt nadat hij had willen helpen bij een zwaar verkeersongeval. Een auto botste op geparkeerde wagens. Toen een buurtbewoner te hulp schoot, kreeg hij klappen. 

Vrijdagnacht raakte een meisje van 14 levensgevaarlijk gewond bij een zwaar verkeersongeval. De auto waarin zij samen haar stiefvader en een jongen van 17 zat, botste op twee andere geparkeerde auto's. 

Een buurtbewoner die wakker werd van de klap, wilde tussenkomen om het meisje te helpen maar kreeg zware klappen van de twee mannen die ook in de auto zaten. De man is zelfs zeven dagen werkonbekwaam.

De stiefvader en de jongen die bij hem in de auto zat, sloegen op de vlucht. Intussen is de bestuurder opgepakt en aangehouden. De man had te veel gedronken. De passagier is intussen gevonden, verhoord en vrijgelaten.

kasto80

Meest gelezen