Videospeler inladen...

Dochter vergiftigde ex-dubbelspion ontslagen uit ziekenhuis en naar geheime verblijfplaats gebracht

De dochter van de voormalige Russische dubbelspion Sergej Skripal, Joelia, is een maand na de vergiftiging ontslagen uit het ziekenhuis. Dat meldt de BBC. Het medisch personeel van het ziekenhuis zou later vandaag nog meer info vrijgeven. Joelia is ondertussen naar een geheime, "veilige verblijfplaats" gebracht.

De details over haar huidige verblijfplaats zullen hoogstwaarschijnlijk niet bekend worden gemaakt, wegens de gevoelige aard van de zaak.

Joelia's vader, Sergej Skripal, ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar hij is aan de beterende hand.  

Joelia werd begin maart samen met haar vader bewusteloos aangetroffen op een bankje in Salisbury. De twee bleken vergiftigd te zijn met het zenuwgas novitsjok en werden in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Meest gelezen