Videospeler inladen...

First Lady troost geschrokken scholier die haar glas omstoot: "Maak je geen zorgen"

"Het is maar water", zegt Melania Trump terwijl ze de jongen glimlachend een schouderklopje geeft. De bedremmelde tiener heeft zonet het glas van de First Lady op het tapijt doen belanden. 

Melania Trump nodigde maandagnamiddag 13 leerlingen van de middelbare school uit op het Witte Huis. Om de jongeren op hun gemak te stellen, was de Blauwe Kamer van het Witte Huis ingericht als klaslokaal.

Melania leek ook wel een leerkracht, in haar lange, rechte rok, maar dan toch een sympathieke. De bedoeling was om van gedachten wisselen over de leefwereld van tieners en hun problemen. Toen ze aan het bord mochten komen, maakte één van hen een onhandige beweging. Hij kreeg meteen troostende woorden te horen.

Minister van Onderwijs Betsy DeVos nam de introductie voor haar rekening. 

Meest gelezen