Tweede verdachte campingmoord komt vrij

In de zaak van de zogenoemde 'campingmoord' in Middelkerke komt opnieuw een verdachte voorlopig vrij. Het gaat om de vriend van de vrouw uit Namen die geholpen heeft om het lijk te verbergen.

Die jonge vrouw werd eerder al vrijgelaten. Begin december vorig jaar werd op camping Marva 3 in Middelkerke een man op een gruwelijke manier vermoord. Dat gebeurde tijdens een feestje in een kampeerwagen. Zijn lichaam werd bij een toevallige politiecontrole gevonden in de koffer van een auto. De man had zware verwondingen aan de hals.

Er zitten nu nog twee andere verdachten in de zaak van de campingmoord in voorarrest. De man die nu vrijkomt, mag geen contact hebben met z'n vriendin, tot aan het proces. Het parket van Brugge kan wel nog in beroep gaan tegen de vrijlating van de verdachte.

Meest gelezen