"Wie ook maar iets gezien heeft, ga naar de politie"

De ouders van de 15-jarige jongen die zondagavond dood werd aangetroffen in Grimbergen, roepen op tot getuigen. Het is nog altijd niet duidelijk wat er precies gebeurd is. 

De ouders van de 15-jarige Nick, die zondagavond om het leven kwam in Grimbergen, zitten met heel veel vragen. Zo getuigt de vader van het slachtoffer bij onze collega's van Radio 2 Vlaams-Brabant. "Hoe is dat gebeurd, wat is er gebeurd? Zijn gsm en sleutels zijn gevonden in het park, maar zijn portefeuille is nog altijd spoorloos", zegt de papa. 

De ouders van de jongen doen dan ook een oproep op naar eventuele getuigen. "Mochten er mensen zijn die iets gezien hebben, neem dan contact op met de politie."

Onderzoek volop bezig

De jongen was zondagavond nog langsgegaan bij een vriend die even verderop woont. Een wandelaar vond zijn lichaam rond 22 uur. De hulpdiensten werden er nog bijgehaald, maar die konden geen hulp meer bieden. 

Het onderzoek is intussen volop bezig. Gisteren is een autopsie uitgevoerd op het lichaam, maar de resultaten zijn nog niet bekend. Het gerechtelijk labo is vandaag aanwezig op de plaats waar de sleutels en gsm van de jongen gevonden zijn. 

Meest gelezen