Videospeler inladen...

Doodsoorzaak 15-jarige jongen uit Grimbergen bekend

De 15-jarige jongen die zondagavond dood aangetroffen werd, is omgekomen door zelfdoding. Dat heeft het parket van Halle-Vilvoorde gemeld na bijkomend onderzoek. 

Zondagavond werd de 15-jarige jongen uit Grimbergen dood aangetroffen. Gisteren had het parket van Halle-Vilvoorde nog een oproep gedaan naar vijf jongeren die de gsm van de 15-jarige jongen gevonden hadden. Zij hebben zich gisterenavond bij de politie gemeld en werden verhoord. 

Uit bijkomend onderzoek blijkt dat de jongen omgekomen is door zelfdoding. "De vaststellingen ter plaatse en de verwondingen van de jongen stemmen hiermee overeen", laat het parket van Halle-Vilvoorde weten.

Wie vragen heeft over zelfdoding kan terecht op het gratis nummer van de Zelfmoordlijn, 1813 of op www.zelfmoordlijn1813.be.

Videospeler inladen...

Meest gelezen