Stromae maakt het mooie weer in nieuwe clip van OrelSan

Stromae is opgedoken in de videoclip bij het nummer "La pluie" van OrelSan. De Belgische muzikant zingt ook zelf mee. Recent liet hij nog verstaan dat hij een muzikale terugkeer niet uitsluit.

"Mais il fait quand même beau" ("Maar het is toch mooi weer"): dat zingt Stromae in het refrein van "La pluie" ("De regen"), de nieuwe single van de Franse rapper OrelSan.

Eind vorig jaar is de audio van het nummer al verschenen, vandaag is de bijhorende clip vrijgegeven (zie video boven). Daarin speelt de Belgische muzikant een prominente rol. Samen met zijn collectief Paul, Luc & Martin heeft hij die ook geregisseerd.

In 2015 heeft Stromae na 2 bijzonder intensieve jaren zijn muzikale carrière even op pauze gezet, maar de jongste tijd lijkt hij de smaak weer te pakken te krijgen.

Recent dook hij al op het podium op tijdens een concert van OrelSan en in een interview met France 2 liet hij zondagavond verstaan dat hij een comeback niet uitsluit. "De creativiteit is er nog steeds", zei hij. "Ik kan het podium niet missen."

"La pluie" is de 4e single van het album "La fête est finie" van OrelSan na "Défaite de famille", "Tout va bien" en "Basique". In Frankrijk is het al meer dan 450.000 keer verkocht.

Meest gelezen