"Onze journalist had beter naar zijn eigen advies geluisterd"

BBC-journalist Mike Bushell meende dat het leuk zou zijn om een aantal Britse zwemmers tijdens de Commonwealth Games, die momenteel plaatsvinden in Australië, te interviewen vanuit het zwembad. Hij zou dan in het water staan, terwijl de zwemmers zelf op de rand van het zwembad de vragen zouden beantwoorden. Maar de verraderlijke drempel in het bad had hij daarbij over het hoofd gezien. En dat leverde, voor de kijkers althans, een nog leuker resultaat op.

Bushell viel immers in het water, inclusief het audiomateriaal dat hij bij zich droeg. Nochtans nam hij zich, voor hij het water instapte, voor om erg voorzichtig te zijn. Maar dat advies sloeg hij dus zelf in de wind, tot hilariteit van zijn BBC-collega’s die het filmpje daarna graag met de wereld deelden:

Hoewel hij bijna kopje-onder gegaan was, probeerde Bushell toch het interview verder te zetten, maar de techniek liet hem daarbij in de steek. Hilariteit was er nochtans voldoende, zowel bij de zwemmers en de 2 presentatoren in de studio, als op sociale media:

Meest gelezen