Amy Schumer: "Eens nuchter zag Adele het toch niet zitten ons te trouwen"

Adele is een vrouw met vele talenten. Dat bleek onlangs nog toen de Britse presentator Alan Carr bekendmaakte dat de hitzangeres zijn huwelijk begin dit jaar eigenhandig in haar achtertuin in Los Angeles ingezegend had. "Ze liet zich wijden en ze heeft ons huwelijk ingezegend. Ze is de liefste mens ooit", aldus de gastheer van het praatprogramma "Chatty man". Maar bijna was hij voorafgegaan door comédienne en actrice Amy Schumer, die Adele ook wel wilde trouwen. Al kwam ze uiteindelijk op die beslissing, na een nachtje slapen, terug.

Het was in het huis van Jennifer Lawrence dat Schumer en Adele tot de "huwelijksafspraak" kwamen, al was daarbij de alcohol een beslissende factor. Zo vertelde Schumer afgelopen dinsdag in "The Jim and Sam Show" op radiozender Sirius XM.

Schumer: "Ik verbleef in een huis dat nogal dicht bij dat van Jennifer ligt, die dan op haar beurt weer dicht bij Adele woont. Zij zijn beiden heel goede vriendinnen. Ik had Adele nochtans nooit persoonlijk ontmoet. Toch brachten we die week samen wat tijd door. Op een van de avonden raakten we echt wel dronken, terwijl we ideeën uitwisselden hoe mijn vriend en ik het best zouden trouwen. Plots zei Adele: "Wel, ik kan jullie toch trouwen!" En ik had zoiets van: "Tof! Cool!" We maakten onmiddellijk plannen, welke dag, want zij heeft toch ook nog een kind om voor te zorgen."

"Maar de volgende dag reageerde ze in de zin van: "Kijk, je kan ons niet echt vrienden noemen." Ze had blijkbaar al aan haar beste vriend beloofd om hem te trouwen. In haar hoofd speelde dus iets van : "Die gaan dat vervelend vinden dat ik nu trutten die ik nauwelijks ken de huwelijksbeloften begin af te nemen." Ach, we waren dan ook wel heel dronken de nacht voordien, het was toen ook al erg laat. En dit was, ja, 'the next day'."

"Uiteindelijk hebben mijn vriend en ik beslist om toch nog zo snel mogelijk te trouwen. Van: "Laten we het gewoon doen!" Er was geen plaats voor drama. Er was ook niets gepland. Als ik zie wat anderen doormaken bij het organiseren van hun huwelijk, dan lijkt dat serieus balen. Maar ik heb niet meer gedaan dan de mensen een sms gestuurd om hen uit te nodigen."

Haar huwelijk met Chris Fisher ging dus gewoon door, sneller dan verwacht, weliswaar zonder Adele:

Meest gelezen