Videospeler inladen...

Eddy uit "Thuis" laat z'n tattoo verwijderen? Zet 'm zelf in uw hals!

In "Thuis" is Eddy begonnen aan de behandeling om de iconische tattoo in zijn hals te laten verwijderen. Om dit kantelmoment in de verf te zetten, hebben de makers een tool gemaakt waarmee u de zwarte "vlam" op een foto van uzelf kan aanbrengen.

Sinds Eddy Van Notegem (Daan Hugaert) op 16 oktober 2003 zijn intrede in "Thuis" op Eén maakte (zie video bovenaan), is ze een typerend kenmerk van het personage: de tatoeage van een zwarte "vlam" in zijn hals.

Tijden veranderen en anno 2018 wil Eddy van de tekening af, onder meer uit liefde voor Angèle Backx (Lut Hannes). In de aflevering van vanavond is hij met enige aanmoediging van de Kabouters naar de dokter vertrokken voor een eerste laserbehandeling.

Making-of

Oorspronkelijk zou Eddy slechts enkele dagen in "Thuis" te zien zijn en dit als "stoere" man. De makers vonden daarom dat een tattoo bij het personage paste.

15 jaar later is Eddy tot een vaste waarde van de soapserie uitgegroeid. Dat betekent dat de dames en de heren van de make-up de tattoo al die tijd voor elke draaidag in de hals van Hugaert moesten plakken. Hoe dat gebeurt (of liever: gebeurde) kan u in onderstaande video zien:

Videospeler inladen...

Fans die de tattoo zullen missen, hoeven niet te treuren. De makers hebben een onlinetool gemaakt waarmee u 'm op een foto van uzelf kan kleven. Zo kan u altijd een stukje van Eddy virtueel met u meedragen.

Meest gelezen