Werken E40 in Merelbeke: tijdelijk 2 rijstroken richting Brussel

Het Agentschap Wegen en Verkeer start morgen op de E40 in Merelbeke met de afbraak van de oude brug. Het verkeer kan er dan tijdelijk maar over twee rijstroken richting Brussel. Die werken zullen maximaal één week duren. Er zal ook tijdens het weekend gewerkt worden. Voor het verkeer richting kust verandert er niets, daar blijven drie versmalde rijstroken beschikbaar.

Om de werken op de E40 in Merelbeke veilig te laten verlopen wordt morgenmiddag de rechterrijstrook richting Brussel ingenomen. Als het weer meezit en de technische omstandigheden op de werf vlot verlopen zullen deze werken maximaal één week duren. Er zal ook tijdens het weekend gewerkt worden. 

Tot en met 20 april zullen er maar twee rijstroken op de E40 richting Brussel beschikbaar zijn. Voor het verkeer richting de kust verandert er niets, daar blijven drie versmalde rijstroken beschikbaar. Er geldt een snelheidsbeperking van 50 km/u aan de werfzone in de beide richtingen. 

Alle info over de werf op www.wegenenverkeer.be/Merelbeke

 

 

 

Meest gelezen