"Mocht ik zo’n publiek hebben, dan zou ik ook niet kunnen werken"

Rustig kunnen werken en liefst met zo weinig mogelijk pottenkijkers. Velen dromen ervan wanneer ze zich van hun professionele taken kwijten. Zo ook Michael Lens uit Los Angeles, in de Amerikaanse staat Californië, die liefst zonder veel bekijks zijn taken uitvoert. Toch heeft hij een aantal vaste pottenkijkers die zo opvallend zijn dat hij hen via Twitter deelde met anderen. De foto van de starende uilen op de vensterbank van het kantoor van zijn collega ging daarna onmiddellijk viraal. 

Volgens Lens zijn de uilen geboren op de vensterbank en willen ze daar nu niet meer weg. "Misschien denken ze dat die collega hun vader is", aldus nieuwswebsite Mashable. De foto werd op Twitter intussen bijna 150.000 keer geliket en werd er uitvoerig besproken:

Hoe lief en tegelijkertijd intimiderend ook, er volgden reacties als:

Meest gelezen