"Tja, ik was nerveus en heb er een boeltje van gemaakt"

Het is zo’n moment dat absoluut niets meer fout kan gaan. Dat dacht ook Jonny Knowles begin deze week toen hij deelnam aan het spelprogramma "Wheel of fortune". Ook al slaagde hij erin de laatste letters van het te zoeken woord te raden, waardoor het woord volledig uitgeschreven stond op het spelbord, het aflezen van dat woord liep niet zoals verwacht. En dus kon hij fluiten naar 7.000 dollar en een reisje naar Spanje.

Ook al stond er op het bord duidelijk "Flamenco dance lessons", Knowles slaagde erin om er "Flamingo dance lessons" van te maken. De man uit Apex, in de Amerikaanse staat North Carolina, werd prompt door gastheer Pat Sajak teruggefloten, tot grote verwondering van Knowles zelf:

Op sociale media had men de misser, die een tijdlang een 'trending topic' werd, natuurlijk ook duidelijk gehoord:

"Ik was nerveus. Ik was nog nooit op nationale televisie geweest. Het was een overdonderende ervaring. Tja, dan kan je je al makkelijker verspreken. Echt wel", reageerde de softwaremedewerker achteraf op ABC News, "Ik heb er een boeltje van gemaakt. Meer kan ik niet zeggen. Natuurlijk was ik verrast dat het niet correct was. Maar het was dan ook niet correct. Ik kon dan ook niet echt boos zijn, ook al lijkt dat zo op de beelden."

Uiteindelijk mocht hij toch tevreden terugkijken op zijn "Wheel of fortune"-ervaring, omdat hij ruim 19.000 dollar mee naar huis mocht nemen. Maar het had ook nog iets meer kunnen zijn...

Meest gelezen