Bent u een Belgische man op Twitter? Lockheed Martin richt promotie voor F-35 op u

Verschillende twitteraars in België zien dezer dagen een opvallende advertentie op Twitter verschijnen: een promotie voor de F-35.

De advertentie op Twitter komt van Lockheed Martin, de Amerikaanse producent van het F-35-gevechtsvliegtuig. In een - niet geheel correct - Frans en in het Nederlands wordt melding gemaakt van geslaagde testvluchten door de F-35.

"Klaar om ingezet te worden" en "De meest geavanceerde en rigoureuze testvlucht uit de luchtvaartgeschiedenis", klinkt het. De tweet wordt begeleid door een bombastisch promotiefilmpje waarin de F-35 zich van zijn beste kant laat zien.

Opvallend:  even doorklikken leert dat het bewuste Twitteraccount van Lockheed Martin een specifieke doelgroep heeft: mannen in België.

Net vandaag bespreekt de Kamercommissie Defensie de auditrapporten die meer klaarheid moeten scheppen in de heisa rond de vervanging van de F-16's. De F-35 is een grote kanshebber om de huidige Belgische F-16's te vervangen. 

Meest gelezen