Ravage na ongeval in Brugge

Langs de Dudzeelse Steenweg in Brugge zijn gisteravond heel wat auto's betrokken geraakt bij een zwaar ongeval. De bestuurster van een kleine bestelwagen moest uitwijken voor een andere auto en verloor de controle over haar stuur.

Een vrouw reed gisterenavond met haar kleine bestelwagen richting Dudzele. Plots moest ze uitwijken voor een wagen die uit een zijstraat kwam. Ze gooide haar stuur om, verloor de controle en ging met haar wagen over de kop. De bestelwagen bleef maar tollen, raakte nog een andere auto en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen geparkeerde wagens. De vrouw en haar hond zaten gekneld, de brandweer moest hen bevrijden.

Zwaargewond

De bestuurster is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer moest nog een tijdlang puin ruimen, want in totaal zijn er vier wagens klaar voor de schroothoop. Heel wat andere auto's liepen lichtere schade op.
 

Meest gelezen