Videospeler inladen...

Reactie Trump op Comey: Comey is een "leugenaar" en een "zwakke, leugenachtige slijmbal"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op zijn eigen typische manier gereageerd op enkele gelekte passages uit de memoires van ex-FBI-baas James Comey.  In die memoires omschrijft Comey Trump als een onverbeterlijke leugenaar met maffioos gedrag. Trump reageerde daarop via Twitter door Comey een "leugenaar" en een "zwakke, leugenachtige slijmbal" te noemen die hij met veel plezier heeft ontslagen. 

Ex-FBI baas James Comey brengt binnen enkele dagen zijn memoires uit. Eergisteren lekten al enkele passages. Comey zegt daarin onder meer dat Trump een onverbeterlijke leugenaar is die zijn entourage aan een loyaliteitscode onderwerpt zoals enkel een maffiabaas dat kan. 

Trump heeft vandaag gereageerd op die beweringen zoals enkel hij dat kan: in enkele tweets. Hij noemt Comey onder andere een "leugenaar" en een "zwakke en leugenachtige slijmbal" die vreselijk slecht was in zijn job. Afsluiten doet hij door te zeggen dat het een eer was om Comey te mogen ontslaan als directeur van de FBI. 

Meest gelezen